Betaalmogelijkheden

Bij bestellingen via de internetsite van Denvin kan op de volgende manieren worden betaald:

- iDEAL
- Overboeking per bank
- Meastro / Mastercard / Visa / American Express
- PayPal
- AfterPay

Denvin kan de betalingsmogelijkheden in de toekomst uitbreiden. Andere betalingsmogelijkheden zullen kenbaar worden gemaakt via de internetsite.

In het geval voor een betaalwijze wordt gekozen met een creditcard dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Denvin is geen partij in de relatie tussen de koper en de kaartuitgever.

Bij een bestelling vanaf €100,- aan nieuwe collectie zijn de verzendkosten gratis.
Heb je vragen over de betaalmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. M.u.v. AfterPay (zie onderstaand).

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor denvin.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Je kunt bij denvin.nl achteraf betalen tot een bedrag van €200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay.
Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.