Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Onze bezorgendienst levert in principe de volgende dag. Wanneer jij een bestelling doet op maandag t/m vrijdag tot 16:00 uur kun jij de volgende dag genieten van jou aankoop. Wij bezorgen dus ook op zaterdag. In een enkel geval loopt het pakketje vertraging op tijdens de bezorging. Dit valt helaas buiten onze macht.

Brengt Denvin bezorgkosten in rekening?
Dat is afhankelijk van het bestelbedrag, de gekozen verzendmethode en het land. Je kunt bij het bestellen kiezen tussen een normale, of een verzekerde verzending, de kosten hiervoor worden tijdens het bestellen kenbaar gemaakt. Vanaf € 100,- nieuwe collectie gratis standaard verzending binnen Nederland.

Moet ik extra betalen als iets wordt nageleverd?
Nee, als iets niet voorradig is en wij je iets moeten naleveren betaal je daar geen verzendkosten voor.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?
Nee, helaas kunnen geen aflevering op afspraak worden gemaakt. Post.NL bezorgt de verzendingen van Denvin van maandag tot en met zaterdag met hun eigen afleverroutes

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?
Indien je niet aanwezig bent neemt Post.NL het pakket weer mee en bezorgt dit pakket de volgende dag op een ander tijdstip. Indien je de tweede maal niet aanwezig bent wordt het pakket op een Post.NL afhaalpunt bij jou in de buurt gebracht waar je deze kunt afhalen.

Bezorgt Denvin ook in het buitenland?
Ja, ook in het buitenland kun jij je bestelling bij Denvin doen!

Kan ik mijn bestellingen 's avonds laten bezorgen?
Nee, Post.NL heeft een eigen afleverroute en bezorgt van ’s ochtends 9.00 tot ’s avonds 21.00 uur (op drukke dagen tot 21.30 uur).

Levert Denvin ook in het weekend?
Ja, Denvin levert ook op zaterdag. Dit geldt niet voor zware artikelen vanaf 30 kg, die worden op werkdagen geleverd door ons vervoerder Post.NL.

Kan ik op een ander afleveradres mijn bestelling laten bezorgen?
Bij het bestellen via de website kun je aangeven, op welk adres je de artikelen geleverd wilt hebben. Je kunt dus als afleveradres het adres van bijvoorbeeld je werk opgeven.

Waar blijft mijn bestelling?
Denvin bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Voorradige artikelen heb je in de regel binnen 3 werkdagen in huis. Bijvoorbeeld: bestel je op vrijdagavond na 22.00 uur, of op zaterdag, zondag of maandag, dan krijg je jouw bestelling op woensdag thuis.

Ik heb mijn bestelling binnen gekregen maar niet alle artikelen zijn geleverd is er iets mis gegaan?
Het kan zijn dat de bestelling (in geval van artikelen met verschillende maten en gewicht) opgesplitst is in meerdere pakketten. In dit geval kan het zijn dat jouw zending in delen door Post.NL wordt bezorgd. Hier kan bijv. een dag verschil in zitten.
Het kan ook zijn dat een artikel niet direct leverbaar is. De artikelen die wel leverbaar zijn worden alvast naar je toegestuurd. Het resterende pakket zal in een later stadium naar je toegezonden worden.
 

Contact

Heb je op deze pagina niet de informatie kunnen vinden die je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op!