Dresscode

Een dresscode kom je overal tegen. Op het werk, bij feesten, bruiloften en in het buitenland.

Hulp van onze stijladviseurs

Bij Denvin vind je een uitgebreide collectie designer kleding van onder andere Elisabetta Franchi, Patrizia Pepe, Liu Jo, Janice, Michael Kors, Pinko en SET Fashion. Hierdoor kunnen we je helpen bij het uitzoeken van de perfecte outfit voor iedere dresscode. Naast kleding hebben we ook schoenen, laarzen en accessoires in onze collectie. Je kunt bij Denvin makkelijk en snel online shoppen op denvin.nl. Als je naar onze winkel in Weert komt kunnen we je persoonlijk assisteren bij het samenstellen van de juiste look. Onze stijladviseurs helpen je graag.

Dresscode voor verschillende gelegenheden

Waarmee kunnen onze stijladviseurs je bijvoorbeeld helpen?
Sollicitatie
Een professionele en verzorgde uitstraling is erg belangrijk. Het komt nog maar al te vaak voor dat de sollicitant niet goed weet wat aan te trekken. Maar wat is nu een geschikte outfit? Wat zijn de do’s en don’ts als het gaat om je kleding bij een sollicitatiegesprek?

Bruiloft
Een bruiloft! Een feestelijke dag met een lach en een traan. In Nederland nog steeds een formele aangelegenheid waarbij een bepaalde dresscode nog vaak gevraagd wordt. Op een bruiloft willen we er feestelijk, chique en mooi uitzien.

Uitvaart
Heb je een begrafenis of crematie en weet je nog niet goed wat te dragen tijdens de uitvaart?

Een aantal handige links naar categoriën zodat je makkelijk de juiste kleding kunt vinden:

Dresscode bij Denvin

Nu vraag je je natuurlijk af of we bij Denvin ook een dresscode hebben. Ja natuurlijk! Gewoon dragen waar je je zelf prettig in voelt! Dat vinden we het belangrijkste. Uiteraard zien we er represenatief uit en dragen we kleding die we in de winkel verkopen.