NEW BLOG: ZO BEN IK

20-02-2017

ZO BEN IK

 

Je hebt van die momenten dat je zo ontzettend blijf bent met iets, dat het je energie geeft...ook al werk je weer net iets te veel uren. Zo had ik dat afgelopen week met het geleverd krijgen van de nieuwe Patrizia Pepe collectie. Mijn god is deze toch prachtig. Ik MOEST&ZOU deze collectie voor het begin van de nieuwe dag in store & online hebben. Dat ik daarvoor tot 02.30 moest werken, dat maakte me niks uit. Nee nee, het resulteerde zelfs in een filmpje dat alweer meer dan 20K is bekeken.

Ik wilde gewon een grappig filmpje maken voor een paar PP klanten...2/3 die mijn taalgebruik zouden kunnen waarderen, of in ieder geval niet zouden veroordelen. Die lagen zoooo dubbel, dat ik besloot deze nog naar een aantal andere Patrizia Pepe fans toe te sturen. Resultaat: bepaalde items binnen een mum van tijd uitverkocht! Als grap had ik het filmpje in de groepsapp van mijn collega's gezet, en zei zeiden "GOOI T OP FACEBOOK!"...iedereen behalve mijn man. Ja, mijn man...Neeee, mijn man houdt niet van mijn toch wel redelijk ordinair taalgebruik. Ik mocht het filmpje niet posten. Het idee van het voorstellen van nieuwe collectie via een filmpje moedigde hij aan, maar deze zat er weer helemaal naast. Het woord "hoerig"was weer in grote getalen aanwezig, zonder dat ik zelf doorhad dat het zo vaak mijn stembanden passeerde. Dergelijke woorden zijn voor mijn net zo normaal als "de", "het", en "een". Ik kan er niets aan doen...ZO BEN IK...IK BEN ZO, ALTIJD!

 

MAY I PRESENT: Patrizia Pepe

 

 

 

 

 

SHOP your Patrizia Pepe here: www.denvin.nl/patrizia-pepe/

 

It's all in the GAME...COACHING

 

Wil je je bedrijf en team laten groeien, zul je als eerste zelf ook moeten willen groeien. Via een vriendin kwam ik uit bij een coach die tevens energetisch therapeute is. Iedereen moet datgene zoeken wat bij hem of haar past. Ik moet een klik hebben met de persoon waar ik tegenoverzet en mijn gevoel bloot leg. Anouk is warm en open, je voelt je meteen bij een goede vriendin op bezoek. Moet ik met iemand praten, heb ik een psycholoog nodig ( denk dat velen er van overtuigd zijn dat ik dat nodig heb)...dat denk ik zelf niet, maar soms heb je gewoon iemand nodig die je vertelt wat je zelf al weet. Daarnaast heb ik iemand nodig die me aankan, iemand die het aankan mijn voor die persoon open te stellen en dan dus ook luister naar het advies. Anouk wist me een tool te geven mijn rust te bewaren, iets waar ik nog wel eens moeite mee heb. Soms, hel soms nog laat ik me nog eens meeslepen in de negatieve opgefokte energie van een ander. Door het heel simplistisch uit te leggen, visueel uit te leggen, wist ze mij duidelijk te maken wat het aan de binnenkant met me doet, en wat ik er aan kan doen een eventuele soortgelijke reactie van mijn kant te voorkomen. Jaja, als je al dacht dat ik rustiger was geworden, dan ga ik je in de toekomst helemaal verbazen! Ik ben zoals ik ben, een vies gilles-de-la-tourette pikske blijf ik toch wel, alleen dan minder explosief...niet voor een ander, maar omdat ik dat zelf wil...ZO BEN IK!

WWW.DENVIN.NL 

 

Sinds de komst van mijn nieuwe collega die verantwoordelijk is voor de content van de website (REMY), ziet mijn website er niet alleen beter uit, nee WWW.DENVIN.NL wordt ook aan de achterkant van boven naar onder, van links naar rechts aangepast. Meneer bijt zich er in vast en maakt er wat moois van. Ik geniet van de flow waar we op dit moment in zitten. Iedereen van mijn team geniet van alle kleine stapjes die we vooruit gaan. Soms zijn ze klein, dan zijn ze weer wat groter, maar aan het eind van iedere week lijkt het weer een hele marathon, waarbij ik als opperhoofd het meeste geniet!

Wat vinden jullie van deze nieuwe look?

 

LET ME KNOW!ELISABETTA FRANCHI

 

Dat andere sexy Italiaanse merk waar DENVIN een trots verkooppunt voor is, is Elisabetta Franchi. Nude's it is this season en Elisabetta Franchi komt hier goed mee weg. OMG wat is het toch een sexy merk! Klanten komen van ver weg om onze collectie te bewonderen...en te shoppen!

De jaren lange inzet van hard werken, heel veel investeren en rondreizen beginnen te lonen. Zo trots als een paard met 7 lullen rijd ik iedere dag naar mijn geweldige team en pracht winkels. Als ik dan ook nog eens complimenten krijg op de collectie van Elisabetta Franchi ( en Liu Jo, Patrizia Pepe, Armani, SET, Love Moschino en vele andere merken) en doet dat zeker wat met me. Hoe leuk is het om klanten met een brede glimlach en tassen vol de deur uit te laten gaan!

 

 

 

 

SHOP HERE: https://www.denvin.nl/elisabetta-franchi/

DANIELE ALESSANDRINI

Als je hard werkt, dan mag je je zelf ook wel eens goed verwennen.Ik was verliefd op de rode loafers van Daniele Alessandrini...en die passen gewoon overal bij!Vrouwen kunnen met hun handtas een statement maken, mannen kunnen dat makkelijker met hun schoenen doen. Met een goed "statement-piece" in je look kun je je hele look maken...bij mij zijn dat de rode loafers van Daniele Alessandrini

OHJA: OOK VERKRIJGBAAR IN HET BLAUW EN BEIGE!

 

KMO & FRALENI OORBELLEN

 

OK...eerlijk is eerlijk, Pascalle en ik zijn niet altijd dikke vrienden geweest! Maar wat in het verleden is, laten wij mooi rusten. Beide zijn we gegroeid en klaar voor een leuke samenwerking!
Pascalle is de vertegenwoordigster van de sieraden merken "KMO" en "FRALEONI". 2 luxe merken die alleen in de betere boetieks te verkrijgen zijn, waar binnenkort ook DENVIN bij hoort!

KEEP YOU POSTED!

KMO earrings

FRALEONI earrings
 


 

Wil je kans maken op een PIK of POES shirt?!

4 maart bestaat DENVIN Sittard 20 jaarr!
Om dit te vieren verloten we IEDERE dag een shirt naar keuze.

Wat te doen:
1: Like de Facebook pagina van Denvin
2: Volg @denvinrocks op Instagram
3: Deel aub deze post 😉
4: Geef aan welke shirt je wilt winnen

Alle winnaars moge 4 maart onder het genot van een bubbeltje hun prijs bij DENVIN Sittard op komen halen. Iedere avond kiezen we uit alle deelnemers een winnaar...doe jij ook mee?

Good Luck 🍀,

Team DENVIN

 

ENJOY YOUR WEEK!

XO A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Overige nieuwsberichten