NEW BLOG: Fashion DArling

13-07-2017


Fashion Darling

 

Dat mode zo'n mooi cadeau voor mijn 40e verjaardag zou zijn, had ik nooit kunnen bedenken. Dat zoveel mensen DENVIN en mij als persoon als gemene deler hadden, daar kwam ik pas achter tijdens mijn verjaardag, nouja dag...zeg maar week! Wat ben ik door veel DENVIN klanten tot in de hemel en terug tot over mijn oren verwend maar ook vooral verrast.

 

Zo namen Bianca, Ramona , Ramona, Sandra, Andrea en Rylana me als verrassing mee naar Beluga, ja dames en heren, u leest t goed: BELUGA! Ik dacht dat het voor de verjaardag van Bianca was, maar eenmaal binnen begonnen de dames SURPRISE te roepen. Daar stond ik dan met mijn goed fatsoen en traan in mijn ogen. De dames wilden me in het zonnetje zetten om me te bedanken. Het eten was heerlijk, de sfeer was fantastisch en de gastheren subliem.

 

 

 

Op mijn verjaardag zelf werd ik opgehaald door het vaste pret-park-team. Met feestmutsen op, toeters en gebak werd ik m'n huis uit gesommeerd om in te stappen...We gingen naar WALIBI!

Ik houd van pretparken, maar vooral van goede snelle achtbanen, van die achtbanen waar je denkt "ik moet nu kotsen" en dat het dan net weer ff normaal gaat, van DIE achtbanen...je kent ze wel.

 

Van mijn verjaardag op de 15e gingen we door naar de verjaardag die ik in de winkel had georganiseerd. Ik wilde mijn 40e gewoon daar vieren, waar ik het meeste ben. Het was echt zo ontzettend gezellig met een modeshow, een koffiebar, een cocktailbar, ijsbar, popcorn en dj. Gedurende de dag hebben we bijna 100 gasten mogen ontvangen die me allemaal kwamen feliciteren.

Wat was het warm zo ontzettend verwend te mogen worden en al die liefde te mogen ontvangen. Het kwam allemaal na een intensief jaar net op het juiste moment.

Bedankt allemaal...Bedankt

 

De Modefabriek

 

Afgelopen week was het dan zo ver, samen met Janice ging ik naar de Modefabriek om zijn merk te promoten en aan de man/vrouw te krijgen. Na jaren afwezigheid was dit het moment om zijn gezicht daar weer te tonen. Zijn collectie is grootser en uitgebreider dan ooit. We hebben er samen hard aan gewerkt hier te mogen komen, dan is het ook extra leuk te zien dat het zo lukt. Hij heeft een jongere en hippere limited edition collectie ontworpen waarbij patronen en kwaliteit bovenaan staan...tenminste als we de vele positieve commentaren van alle stand bezoekers mogen geloven.
​IK ben erin ieder geval heel trots op...of was dat al duidelijk?

 

 

Up Up Up Spring/Summer'18

 

Lonnke van Style My Day, Iris van Iris Mode & Us

 

SeebyMiriam, Rachel Hensgens & Us

Tijdens de netwerk borrel van De Modefabriek nam Manlief een item voor LINDA.TV op.

Als verrassing stond hij ineens met zijn neus voor me met de camera en mocht ik een aantal vragen beantwoorden, ja...zonder goed na te denken dan.

 

Bekijk hier het Linda filmpje: https://linda.tv/share/59662ab6c5abc11e54abcf73

 

 

FRESH ARRIVALS

Wat is het toch heerlijk om nieuwe collectie te ontvangen. Ik ben zelf blijer met alle nieuwe spullen die binnen komen dan jullie hoor! Geen vrouw of man die blijer dan ik kan zijn! Het is voor mij iedere dag Sinterklaas ( MET zwarte Pieten ) en Kerst. IK IK IK wil altijd de dozen uitpakken van de goederen die binnenkomen. Uren kan ik er over nadenken waar ik het ga inhangen of hoe ik het ga etaleren. Nee mensen, zoals Janice altijd zegt :"Als jij maar kunt in -en omhangen, dan ben je in je element"...en zo is het ook. Mode is mijn dingen en als iedereen dan ook nog eens goed op de collectie reageert, dan ben ik helemaal in mijn nopjes.

 

We hebben al nieuwe items ontvangen van PINKO, Elisabetta Franchi, Hudson Jeans, Black Orchid, Rebecca Minkoff en Colmar. Ik zal een tipje van de sluier oplichten, de rest kom je maar bij ons in de winkels of online bij DENVIN.NL bewonderen.

Elisabetta Franchi

 

De collectie van Elisabetta Franchi is werkelijk waar weer FANTASTISCH!

O mijn God wat kan die vrouw een goed team verzamelen om de meest prachtige items te ontwerpen. De kleuren, de materialen en vernieuwde modellen maken deze collectie tot een van de mooiste die ik tot nu toe van haar heb ingekocht.

Vooral de kleur blauw die ze nu gebruikt laat vele vrouwen harten sneller kloppen. Veel merken gaan iedere winter weer over tot het veelvuldig gebruik van de kleur zwart. Ik kies er in de winter dan juist voor eens wat anders te bieden dan dat vele winkels ook in hun shop hebben hangen.

HUDSON JEANS

Hudson Jeans, een Amerikaans Jeans merk welk in THE STATES tot de groten 5 behoort!

Hudson is sinds dit seizoen nieuw bij DENVIN en dit komt mede door de vraag van klanten om dit in te kopen. Hudson Jeans heeft vooral fans bij dames die de tailleband wat hoger willen hebben. Hun bips zit er dan goed in en daar ogen hun benen weer langer van...en welke vrouw wil dat nu niet?!

 

Hudson Jeans bij DENVIN.NL: www.denvin.nl/hudson

 

 

 

 

 

PINKO Vs. Coca-Cola

 

Ik houd d'r zo van...Pinko Vs. Coca-Cola. Voor mij was Coca-Cola in de jaren 80 gewoon een echt merk. Nu ik deze logo's weer groots bij dit Italiaanse merk zie, is het ook een stukje nostalgie wat ik voor mijn winkels heb ingekocht. PINKO heeft de laatste seizoenen mijn hart gewonnen. Veel klanten kan ik blij maken met dit merk, al is het maar dat het weer net wat anders is dan anderen.

Ik heb voor Fall/Winter'17 2 lijnen van PINKO ingekocht, te eerste de Coca-Cola lijn, maar ook de normale streetwear lijn. Wat vind jij van de PINKO collectie?

 

 

 

COLMAR

Dit Italiaanse jassen merk gaat nu het 2e seizoen bij DENVIN in. COLMAR is een luxe merk voor hem en haar. Dit seizoen echter krijgen we er de heren collectie bij. Ik weet nog niet welke ik moet kiezen, want ik krijg ook nog het merk DECKERS binnen, maar goed ik dwaal weer af. COLMAR Andy, COLMAR. 

Luxe dons, Luxe materialen, voering met stretch en een exclusieve verspreiding door Nederland, dan mag ik toch wel trots zijn een van de weinige COLMAR-verkooppunten van Nederland te zijn.

 

 

 

Rebecca Minkoff

Een van de dolste tassen merken, Rebecca Minkoff. Dit Amerikaanse tassen merk vind ik een van de mooiste leren tassen merken die het op dit moment geeft. OK, het is niet een merk wat op iedere hoek van de straat verkocht wordt, en ook al is het nog niet MEGA bekend, mijn klanten lopen er toch weg mee. Vorig jaar was de hele collectie al uitverkocht voor kerst Alles behalve de rugzak was verkocht.

Rebecca Minkoff heeft in Amerika een grote schare fans die haar volgen, in Europa kan ze nog meters maken. Een grote fan heeft ze...DENVIN!

 

Rebecca Minkoff: https://www.denvin.nl/rebeccaMinkoff/

 

Black Orchid Jeans

Terug van weggeweest...Blak Orchid. Ik vond dit toch een mooie aanvulling op de jeans merken die we nu hebben. ZO ligt Black Orchid nu bij DENVIN naast 7FAM, Liu Jo Jeans, Hudson Jeans en Diesel. Black heeft en heerlijke stretch denim, broekjes die aan je vot zitten als een pyama. Sinds een paar weken hebben we het terug in de winkel en iedere Black Orchid fan die we in het verleden hadden is weer terug...volgens mij ruiken ze het! ( of houden ze mijn site in de gaten ).

 

https://www.denvin.nl/Black-Orchid/ 

Rust & Regelmaat

YES, ik heb een nieuwe coach, een dame die me aankan! Nou, het heeft niet zo zeer een kwestie van "aankunnen", het heeft er meer mee te maken dat zij de juiste knopen bij mij weet te raken. Zij op haar beurt weet weer door haar rust mij op de juiste manier dingen duidelijk te maken waardoor de boodschappen binnen komen. Niet boodschap, maar BOODSCHAPPEN! Ik heb genoeg te leren. Het lijkt wel of 40 ergens voor staat. Bezinning, bezinking, waar ben ik, waar wil ik naar toe...allemaal vragen die mijn hoofd doorkruisen en waar ik een volgorde in aan't maken ben.

 

Een groot voordeel van het opruimen van alle onrust in mijn hoofd is dat er nu ook op mijn werkvloer meer rust komt. Ik kan rustig over alles nadenken en het daarna nog rustiger overbrengen op al mijn collega's. Ik vind het heerlijk samen te overleggen of mijn visie goed is, ik vind het super als er nieuwe inbreng van buitenaf komt en geniet van alle kleine stappen winst die dat teweeg brengt.

 

Zo wordt de collectie completer, stijgt het online bezoekers aantal als een tierelier en is de sfeer in het bedrijf vooruitstrevend en fris. Gister kreeg ik de achterkant van de website te zien en wat alle energie en tijd die we daarin hebben gestoken voor overweldigend goed resultaat heeft. Ik ben zo overtuigd van een bepaalde visie die ik heb met de online uitstraling, strategie en werkwijze dat alles in mij schreeuwt dat we dit pad moeten blijven volgen. Rustig werken we de lijst af, rustig volgen we het plan en strategie stap voor stap af...niet meer alles tegelijk.

 

Ik ben dan ook super blij met mijn team, zij willen meegroeien en steunen de keuzes die ik maak. Daarnaast durven ze nu feedback te geven en DAT is misschien wel de grootste winst hieruit. Ik wet niet alles en wil juist mensen om me heen verzamelen die meer weten en me wijzer kunnen maken

 

Team Denvin, Bedankt x

 


MEGA SALE AT DENVIN

 

Vanaf vandaag hebben we online upto -60% korting op alle sale artikelen.

 

ONLINE SHOP MEN: https://www.denvin.nl/Sale/Men-Sale/

ONLINE SHOP WOMEN: https://www.denvin.nl/Sale/Women-Sale/

 

In de winkels echter hebben we weer de laatste ronde!

Bij DENVIN Weert & DENVIN Sittard hebben we 3 HALEN = 1 BETALEN!


Vandaag is DENVIN geopend tot 21.00 uur!

 

 

Het was weer even geleden, maar ik ben weer terug!

 

Geniet van je dag,

maak er een toppertje !

 

Andy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Overige nieuwsberichten