NEW BLOG: TEAM INVINCIBLE

27-07-2017

TEAM INVINCIBLE

 

True, mijn man en ik kunnen, volgens de buren, best wel eens bekvechten. Nou, daar had ik de bevestiging van de buren niet voor nodig. Dat weet ik zelf ook wel. Wij zijn het heeeeel vaak niet eens met elkaar, maar gelukkig net iets vaker WEL eens met elkander. Het leukste aan mijn man is dat we samen voor een doel gaan en dan samen slagen. Afgelopen week hadden we weer een gezamenlijke overwinning...en na de periode waar wij dusdanige hobbels hebben mogen overwinnen zijn we daar erg blij mee. "Team Invincible" zijn we. Samen gaan we de strijd aan, kon niet aan mij of kom niet aan hem, want als een ware BOKITO sta ik voor je en ga ik de strijd aan...en verliezen hoort daar niet bij, nee...dat woord kent hij, maar vooral IK niet!

TEAM INVINCIBLE voor al uw feesten en partijen, gegarandeerd voor een doorslaand succes!

 

Ik kon niet meer!

 

OMG...afgelopen week mocht ik weer op inkoop...Van Michael Kors tassen, naar Guess, van Furla naar Kate Spade tassen. Na 4 uur tassen inkopen KON ik niet meer. Mijn fucking GOD, hoeveel verschillende tassen kun je op een dag zien, in tig verschillende kleuren en patronen...nee peeps, na honderden tassen had ik t gehad en eenmaal bij Kat Sade aangekomen was ik er ook wel klaar mee!

 

Michael Kors komt November weer na een pauze van ruim 3 jar binnen! Ja, ik had ze er uit geknikkerd, maar na 3 jaar belden ze weer met de vraag of DENVIN niet toch weer MK wilde gaan verkopen. Vanaf november zullen we bij DENVIN.NL de eerste Michael Kors modellen binnen krijgen. Studs en en LOVE zijn 2 thema's die je voorbij gaat zien komen.

 

 

 

GUESS

 

Bij GUESS zag ik voor de komende zomer alleen maar kleuren. Roze Roze en Roze...en had ik al verteld dat er ook roze bij was? Mijn GOD wat was ik blij met al die kleuren voor de zomer, want deze winter heeft Guess natuurlijk zwart en bruin, net als de meeste andere kleuren. Op dit moment is GUESS weer een runner bij DENVIN. Ik zal je even de hard lopers voorstellen:

 

 

 

 

SHOP de Guess tassen bij DENVIN.NL: https://www.denvin.nl/Guess/

 

FURLA BAGS:

 

Furla kocht ik zo'n 7 jaar geleden voor het eerst in. Zoals vaker in mijn inkoop verleden was ik weer eens iets te vroeg bij! FURLA is tegenwoordig een van de echte hits...een tassen merk waarvan bijna iedere hippe vrouw er wel minimaal 1 in de kast heeft liggen. Yes, 7 jaar geleden gingen alle FURLA tassen bij DENVIN in de uitverkoop. Ook FULRA zal medio November een herintrede maken. Ik zal je een sneak peek geven om alvast wat honger te creëren:

 

 

 

REBECCA MINKOFF

 

YES! Rebecca Minkoff is net pas voor de 2e keer uitgeleverd bij DENVIN en als ik een vrouw was geweest, dan had ik van dit merk zeker een tas in mijn kast! Rebecca Minkoff heeft in Amerika al een vaste fan bas, en nu ik dit schrijf bedenk ik me dat het wel eens zou kunnen dat ik hier al eens over geschreven heb, maar verdorie...het interesseert me niks! het is zo'n hoerig goed merk, het zou hier in NL ook een ware vaste fan-base moeten hebben.

Het Meest fantastische leer, de mooiste afwerking, het meest luxe hang en sluitwerk en super aansluitend bij het huidige modebeeld voor de sterke modieuze vrouw. Rebecca Minkoff, J'adore!

 

Rebecca Minkoff at DENVIN:https://www.denvin.nl/RebeccaMinkoff/

 

 

DANIELE ALESSANDRINI

 

YES YES YES...Mijn persoonlijk favoriete heren merk is verdorie binnen gekomen. Ik ben er helemaal verliefd op en ga morgen ook meteen even naar de kapper, sportschool en zonnebank om er goed uit te zien voor de foto's die we gaan schieten in de kleding van Daniele Alessandrini. De mannen die winkelen bij DENVIN weten dat ik er fan van ben...de foto's waar ik DA aan heb, zijn meestal binnen een week uitverkocht. Ik kan mezelf dan ook voor mijn kop slaan eind vorig jaar zo weinig foto's te hebben gemaakt van mij in kleding van dit merk, maar ja...daar schreef ik al in mijn vorige blog over...ik was op!

Mijn neus staat naar voor, mijn toekomst ziet er zonniger uit dan ooit en ik ga dan ook weer stralen in de items van Daniele Alessandrini!

 

 

 

 

 

PINKO Vs COCA-COLA

Welke fashionista/blogger wil nu niet lopen in een van de FANTASTISCHE PINKO Vs Coca-Cola sweaters? Ok, ze kosten een aardig centje, maar dan heb je ook wat.

Voor welke kleur zou jij gaan...Zwart Grijs of Rood?

Maak je keuze op DENVIN.NL: www.denvin.nl/pinko

 

 

LOVE MOSCHINO

Nee heren, ik zie jullie al balen en ongeduldig worden. Nee nee nee...ook jullie krijgen even een paar mega hoerige sweaters dit seizoen! Jullie kleed ik aan met de Sweats & Shirts van Love Moschino!

As soon as they came in, vlogen de sweaters en shirts van Love Moschino er bij DENVIN uit. Ik was een beetje bang of men het wel leuk zou vinden, maar die zorgen waren overbodig. LM is een hit bij DENVIN.NL en bij DENVIN in stores.

Neem even een kijkje online: https://www.denvin.nl/Love-Moschino/

 

 

 

OUTLET WEEKEND

 

Dit weekend gaan we bij DENVIN helemaal los!

Tijdens het OUTLET-WEEKEND lopen de kortingen op tot wel -90%!!!

Zaterdag 29 en Zondag 30 juli hebben we bij Denvin Weert een grote kraam buiten staan.

Kom gerust even langs om het koopje van de eeuw te slagen!

Binnen hebben we nog steeds 3 HALEN = 2 BETALEN

 

 


Make the best out of it,

Every Day!

 

Andy

 

 

 

 

 

 

 

 

 Overige nieuwsberichten