NEW BLOG: NEW BRAND ALERT!

10-08-2017

JUST JANICE

 

Afgelopen week was het dan zo ver...de nieuwe collectie van JANICE werd uitgeleverd! De hulptroepen werden opgetrommeld ( Anja en Anouk v.d.Werf met onze Stagiaire Linette ) en het uitleveren kon beginnen! Ja...we controleren altijd alles voor het de deur uit gaat ieder item gaat door onze handen. Hoe trots je kunt zijn als je dan ziet dat iemand hard werkt, de stoffen uitkiest, de modellen ontwerpt, met zijn neus op de productie zit, een prachtige voering met matching hangtags heeft laten maken, bij de mooiste winkels ligt...ik zeg, #dikvoormekaar.

De transitie/ontwikkeling van pen en papier tot eindprodukt is fantastisch om zo mee te maken. Janice vliegt er bij DENVIN weert uit, want de 'JANICE-fans' ruiken dat het binnen is!

 

 

 

 

 

 

LINDA.TV...DE MODE TIPS

 

In samenwerking met LINDA MODE nam Janice deze week een aantal filmpjes op om een aantal trends uit te werken. Hij had allerlei setjes geregeld die de trends moesten vertalen. bergen schoenen, rekken vol kleding en accessoires, dat moest allemaal mee naar amsterdam, allemaal...maar die MISSIE was niet helemaal geslaagd. Zijn assistent heeft vakantie en ja, iedereen die janice kent weet natuurlijk dat hij heel chaotisch en vergeetachtig is, dus bij een klus als deze kun je ook verwachten dat er dan iets mis gaat! Om het gemis van de assistente op te vullen werd mij vriendelijk verzocht mee te gaan om te assisteren, waarbij als extra opdracht lieflijk werd vermeld aub mijn mening voor me te houden en vooral alleen handlanger te zijn. ik snap niet wat ze daarmee bedoelen, want ik ben zo meningloos, lief meegaand en een muurbloempje...maar zo gezegd zo gedaan, ik reed naar het kantoor van Janice waar hij al ongeduldig met een volgeladen auto MET lopende motor stond te wachten ( ohja, hij stond al ongeduldig te wachten omdat ik thuis de deur uit rende en deze ook dicht trok, mar mijn sleutels met telefoon nog binnen had liggen...vraag me niet hoe, maar ik ben binnen gekomen en was dus te laat bij zijn kantoor...).

 

Eenmaal aangekomen bij het W hotel in Amsterdam kwamen we er al snel achter dat we beide soms chaotisch zijn, want daar waar ik mijn sleutels en telefoon binnen had laten liggen, was hij hele sets kleding met schoenen op zijn kantoor vergeten...FOUTJE!

 

Goed...deze stille onderdanige duizendpoot liet manlief datgene doen waar hij goed in is, terwijl ik door de stromende regen alle missende items weer bij elkaar ging shoppen. het SUPER toffe eraan is, we hebben nu alleen maar NOG mooiere outfits kunnen samenstellen! Iedere negatieve situatie moet je weer om weten te draaien naar iets goeds, en dat is zeker gelukt.

 

Houdt LINDA.TV in de gaten, want morgen avond rond 19.00 moet het eerste trend styling filmpje online gaan!

 

NEW BRAND ALERT: ALIX the label

 

Drie jaar geleden maakte de modewereld kennis met ALIX The Label opgericht door Rens Netten & Olivia Wierda, een Nederlands fashion label met een no-nonsense uitstraling en dit seizoen voor het eerst verkrijgbaar bij DENVIN. ALIX is een merk voor de young mindend vrouw met een rock en roll DNA en een eigen wil. Een beetje rebels maar altijd stijlvol en sophisticated. “ALIX knows how to kick ass the feminine way”...nu bij DENVIN online en in stores te shoppen  

 

 

 

 

 

 

Liu Jo...the way to go!

 

Vorige week mochten we de nieuwe collectie van Liu Jo ontvangen. Liu Jo online bij DENVIN is een zeer vaak bezochte link online. Als je Liu Jo intoets op google, dan komt DENVIN zonder te betalen heel hoog in de ranking. Dat komt niet alleen door de meer dan 1000 verschillende artikelen die we al van Liu Jo verkocht hebben, nee maar OMDAT men weet dat we er altijd een grote collectie van hebben en wij de SEO marketing er goed op afstemmen hebben we een groot bereik.

 

Dit seizoen heb ik bij LIU JO gekozen voor de vrouw die van schoonheid houdt zonder te veel tierlantijnen. Het is een modebewuste vrouw, ook wel een met een ( goede ) baan en die haar persoonlijkheid via haar kleding laat uitstralen. Daarnaast zijn de LIU JO JEANS van dit merk echte show stoppers. de "Buttom-UP" jeans van LIU JEANS zijn een waar cadeautje voor iedere vrouwelijke bips van de wereld. Je kont zit in die jeans niet allen 5 cm hoger, ook krijg uw zitvlak een rondere appel vorm, en van appeltjes houden we natuurlijk allemaal!

 

Kom snel bij ons langs, of shop gewoon als hardwerkende vrouw alles online!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DEKKER AT DENVIN

 

Mag ik u even voorstellen: mijn nieuwe winterjas!

​DEKKER online bij DENVIN: http://bit.ly/2fsYiIV

 

 

Geniet en maak er weer t beste van!
​Andy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Overige nieuwsberichten