BLOG: Give It To Me

07-09-2017

GIVE IT TO ME

 

 

Madonna zingt het al jaren...'give it to me, no one is gonne stop me!' en zo voel ik me nu ook. De nieuwe collectie is zo fucking fantastisch dat ik alleen maar denk, kom maar op allemaal. Daarnast hebben Janice en ik allerlei leuke plannen op de stapel die me alleen maar enthousiaster, meer gedreven en gemotiveerder maken. Mijn nieuwe online marketeer is een topper. Hij stuurt daar aan waar het beter kan, weet mijn ongeduld te temperen en me rustig te krijgen, realiseert de plannen die in mijn hoofd zitten 9 ( alles stap voor stap zegt hij iedere keer ) en verzint constant nieuwe snufjes waardoor de webshop groter en bekender wordt. Nu dat al mijn ideeën tot leven komen krijg ik juist steeds meer rust, want jongens...wat een hoeren bende werk is het hebben van een webshop. Het is ondertussen meer werk dan het 'gewoon' voeren van een winkel. Mijn knappe Danique heeft SEO geleerd en voert dat tegenwoordig allemaal in. Het hele bedrijf is een shift aan t maken en de werknemers groeien er in mee...wat een geluk!

 

TWINSET MY TWIN

 

Nieuw bij Denvin in stores & online...TWINSET MY TWIN. Twinset heeft 2 lijnen, de geklede en de jeans lijn. Denvin zocht een sportievere lijn naast alle andere merken die we al hebben. TWINSET JEANS, of MY TWIN is de winnaar geworden, want laten we wel wezen...het is een feest om bij DENVIN te mogen liggen ( toch?! ). De doorverkoop van TWINSET is nu al top omdat het nieuwe meteen opvalt. Twinset Jeans heeft kleding die je iedere dag aankunt, maar als je er een hakje onder gooit is het weer zo door te stylen voor een avond afspraak.

 

Graag nodig ik je uit voor een kijkje bij ons in de winkel of op onze webshop

SHOP: www.denvin.nl/twinset

 

 

 

KATE SPADE

 

Deze week mochten we de nieuwe tassen collectie ontvangen van KATE SPADE. Dit Amerikaanse tassen merk in hartikke hot in "The States". KATE SPADE NY zoals het op instagram te vinden is staat voor een sterke strakke lijn, mooie leer kwaliteiten en vormgeving. Bij Denvin kun je KATE SPADE zowel sportief als klassiek kopen en combineren. Een bekende lijn van KATE SPADE is de "Cameron Street'. Hierbij zijn alle tassen gemaakt van Saffiano leder, een geliefde leersoort van onder andere Michael Kors. Daarnaast kiest Kate Spade ieder seizoen voor een Gimmic, iets grappigs of opvallends. Ik zie het maar als een marketing truc, maar geloof me, ik heb met alle inkoop afspraken nog niks gezien waarvan ik dacht "das nou leuk voor in de etalage of voor Mevr....?".

Ik ga bij KATE SPADE voor de kwaliteit en vormgeving. De luxe uitstraling heeft me overstag laten gaan en zoals ik met inkoop altijd zeg: "ik moet er een stijve piemel van krijgen"...en dat kreeg ik hier van...figuurlijk dan, of is het juist letterlijk?!

KATE SPADE online at DENVIN: www.denvin.nl/kate-spade

 

COLMAR ORIGINALS...CAUSE FALL IS COMING

OK...we hebben geen zomer gehad, maar de herfst komt er aan en de eerste jassen kriebels zijn aan de orde. Yes, de eerste winterjassen van Blauer, IQ Berlin, RRD en COLMAR gaan al over de toonbank. Colmar, nu het 2e seizoen verkrijgbaar, heeft al een groepje fans gekregen. Heel leuk te zien dan COLMAR online heel goed verkoopt en bij DENVIN Sittard. weert gaat meer voor RRD en BLAUER.

COLMAR heeft mooie donsjasjes, een goede pasvorm en ja...ook de kwaliteiten die zij gebruiken zijn subliem. Misschien is dat wel de gemene deler van alles wat ik inkoop, het moet van mooie stoffen gemaakt zijn. Als het dan ook een pittiger prijskaartje heeft is het te verantwoorden.

COLMAR winterjassen online at DENVIN:www.denvin.nl/Colmar

 

 

LOVE ME SOME PINKO

Pinko heeft een flinke PR boost gekregen door haar "love bags". De LOVE bags zijn zo populair dat ze zelfs, bij eigen PINKO winkels events hebben om op de tas je eigen naam te laten zetten. helaas is dat bij DENVIN niet mogelijk, nee wij hebben gewoon een top collectie hangen die je dan maar moet kopen. Als ik bij PINKO de showroom in loop gaat mijn hart altijd sneller kloppen...yes, het is en blijft een Italiaans Top merk.

Pinko heeft dit seizoen meerdere thema's, maar ik heb er gekozen voor 2. Ten eerste het military thema...#ikhoudervan #zobenik


Ook heb ik gekozen voor PINKO vs Coca-Cola

PINKO online at DENVIN: www.denvin.nl/pinko

 

Ik ga lekker met mijn man komend weekend naar Londen voor inspiratie en werk. Volgende week heb ik gerust genoeg te laten zien en vertellen, want ja, met Janice samen komen we in de meest leuke situaties.

Enjoy,Andy

 Overige nieuwsberichten