NEW BLOG: WEDDING FEVER

04-10-2017

Janice & Andy...JA

 

Als je een beetje geluk hebt, kom je iemand tegen waar je mee kunt lachen, kunt huilen, waar je mee vecht en stoeit, waar je de hoogste bergen mee beklimt en waar je de diepste dalen samen mee overwint. Ik heb dat geluk gehad met Janice...

Begrijp me niet verkeerd, wij hebben zeker momenten dat we elkaar kunnen vermoorden, maar over het algemeen zijn we ontzettend blij met elkaar. Nog nooit heb ik zo'n grote uitdagingen aan kunnen gaan als met Janice. De ene keer is hij de sterke en leider, de andere keer trek ik de kar en heeft hij een schouder waar hij op kan leunen. Zoals altijd voorspeld, trouwen zouden we klein en in het geheim doen, niemand zou er van af weten...zo ook 25 september 2017.

In een dikke week hebben we de hele bruiloft gepland. Van de locatie, tot de babs, van de taart (van Inge's Cup&Cake factory) tot en met het entertainment. De ringen die we op maat ontworpen hadden bij van Van Sloun in Genk, de pakken die klaar moesten zijn...alles wat we wensten kwam uit, iedereen die we uitnodigden kon komen...en enorm veel vrienden kwamen helpen. Niet normaal hoeveel mensen hun mouwen uitstaken en ons belangeloos hielpen. Dat was het mooiste cadeau en inzicht van alles, hoe veel lieve mensen we om ons heen hadden. 

Janice en ik hebben de dag van ons leven gehad bij De IJzeren Man in Vught, de plek waar ik hem 3 jaar geleden ook vroeg. We zijn getrouwd op het strand, hebben een heerlijke BBQ gehad bij zonsondergang op het ruime terras en gingen daarna naar binnen voor het feest...en een feest was het! Een feest met hoofdletter F nog wel!

Ik kan blijven typen, maar ik denk dat foto's meer zullen zeggen dan 1.000 woorden.

Ohja...Andy Wijnen Bosmans is het nu...

GUESS 

De nieuwe arrivals van GUESS vliegen er uit! Of het nu de kleding is of de tassen. De tassen van GUESS hebben we jaren geleden al eens gehad. Betaalbaar, hip, streetwear, jong, fris...allemaal kenwoorden die bij je opkomen als je aan GUESS denkt. Wat vindt jij van de nieuwe Guess collectie van DENVIN?

SHOP HERE: www.denvin.nl/guess

 

 

 

 

 

 

 

SET

SET fashion online bij DENVIN...wat een vet merk. stoere luxe streetwear voor de vrouw die niet te veel poespas wil in haar look, maar wel een statement wilt maken. als je iets terug ziet in de collectie van sET, ieder seizoen weer, dan in het wel leer. Ik ben verliefd op het leren jack met studs. OHMYFUCKINGGOD, wat een plaatsje is dat! Als je ooit ergens het woord "statement-jacket" op kon plakken, dan is het wel dit jack!

SHOP HERE: WWW.DENVIN.NL/SET

 

 

ICEBERG SNEAKERS

Hoe dol zijn de sneakers van Iceberg?

Wil je ze komen passen, kom dan snel naar de ICEBERG afdeling van DENVIN of shop ze online.

Voor welke metallic kleur zou jij gaan?

SHOP HERE: www.denvin.nl/iceberg

DENVIN's DINNER SHOWS

16-17-18 oktober is het weer zo ver!

Denvin heeft dan weer 3 dagen dinner shows. Tijdens deze shows kunnen de gasten tijdens een diner genieten van modellen die verschillende looks en Fall/Winter'17 collectie voorstellen.

De deuren openen die avonden om 18.30 en om 19.00 begint het diner bij Restaurant Amusant.

We starten deze keer met een bingo om de spanning en sfeer er meteen goed in te krijgen.

Na het diner gaan de deuren bij denvin om onder het genot van lekkere bubbels te shoppen

Lijkt het je wat er bij te zijn, dan kun je je kaartjes niet alleen in de winkel afhalen, maar ze ook online bestellen: https://www.denvin.nl/Accessoires/Tickets-Show/


JASSEN WEER

Colmar, BLAUER USA, IQ BERLIN of RRD...

we hebben schitterende winterjassen binnen bij DENVIN.

Voor welk merk ga jij?

COLMAR at DENVIN: www.denvin.nl/colmar

BLAUER USA online at DENVIN: www.denvin.nl/blauer

RRD winterjassen online at DENVIN: www.denvin.nl/rrd

IQ BERLIN winterjassen at DENVIN: www.denvin.nl/iq-berlin

 

ENJOY LIFE, 

make the best out of it

Andy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Overige nieuwsberichten