Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Op deze pagina vind je meer informatie over het verzenden en retourneren van jouw bestelling in de webshop van Denvin.

Verzenden van je bestelling bij Denvin

Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. Wanneer een artikel op voorraad is en de bestelling betaald is, verzenden wij deze bestelling doorgaans binnen 24 uur. Genoemde levertijd geldt slechts als indicatie en geldt nimmer als fatale termijn. Denvin kan nadere informatie omtrent levertijden vermelden op de internetsite of via haar fysieke vestiging of op andere wijze schriftelijk kenbaar maken. Dergelijke informatie heeft slechts een indicatief karakter.

 
Leveringen vinden plaats op het door de Koper tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres. Bij betaling met behulp van een credit card dient Denvin de eisen in acht te nemen zoals die door dergelijke kaartuitgevers aan de plaats van levering worden gesteld. Een en ander zal tijdig kenbaar worden gemaakt aan de Koper.

Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn geleverd gaat het risico waar het deze producten betreft, over op de Koper. Deze risicoregeling geldt alleen indien het totaal van de bestelling niet hoger is dan € 5445,36. Bij hogere bedragen gaat het risico over op de Koper op het moment dat de bestelling aan de vervoerder is afgegeven.

Retourneren van een order

De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Ten aanzien van producten die zijn gekocht in een fysieke vestiging van Denvin geldt dat ruilen is toegestaan binnen veertien (14) dagen na levering bij Denvin. Ruilen is uitsluitend mogelijk onder overlegging van de originele factuur.

Artikelen in een zo origineel oorspronkelijk als mogelijke staat en verpakking, kunnen altijd geruild of geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Er zijn een aantal artikelen waarbij we je verzoeken deze uit hygiënische overwegingen niet te retourneren: ondergoed, badkleding en oorbellen.

Retourformulier denvin.nl

Je kunt hier het wettelijk vastgestelde modelformulier downloaden.
  • Je kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen van de koop af te zien door dit per e-mail of post naar ons toe te zenden. Wij zullen je de ontvangst per mail bevestigen.
  • Na de melding heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen m.u.v. oorbellen en onder -en zwemgoed ( dit vanwege hygienische redenen ).
  • Zodra het product door ons terug is ontvangen of je kunt aantonen dat je het product retour hebt gezonden wordt het bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na herroeping naar je teruggestort, op dezelfde manier als je aan ons betaald hebt.
  • Indien je meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of je het wilt houden), en hierdoor schade aan het product ontstaat, dan ben je voor deze waardevermindering aansprakelijk. Je mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in de winkel ook mogelijk is. 
Mocht je een SALE artikel kiezen, dan kun je deze slechts ruilen. Verzendkosten bij SALE artikelen zijn voor eigen rekening. Kunt u niks vinden krijgt u hiervoor een tegoedbon die 1 jaar geldig is.
Mocht je ondanks deze informatie nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.